tomcyk Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 witam To bedzie myśle krótki temat:) mam dwie kosci po 128(nie wazne) i dzisiaj jak uruchamiałem system i takie tam to paczam zwis..daje restart...wyskakuje bład ze nie mam katalogu windows...daje restart...wszysko ok tylko ze wywaliło mnie z 3dmarka(zawsze chodzi lux)...se mysle -RAM-wywaliłem jedna kosc wszysko ok-->>3dmark chodzi luksusowo-zadnych problemow nigdzie......wpiąłem druga kosc..wstał ale po chwili winda zwis.... Generalnie jak wpinam drugą kosc to sie krzaczy-nie zawsze..a na jednej jest ok... sprawdzałem wszyskie sloty na rami takie tam pytanko czy jak poojde jutro na gwarancje to czy jak doplace troszki kasy to dadza mi np 256 zamiast 128??? Dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 mozesz sie z nimi dogadac ze za doplata dostaniesz 256mb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 pewnie tak kwestia dogadania sie :) :) sam tak robie czasami :P :P pozdr :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 zalezy jeszcze jaki to sklep jest... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...