mich123cz Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2012 Witam ponieważ jestem laikiem w tym temacie proszę was o pomoc. Moja dziewczyna jest obecnie w Niemczech, a więc kontaktuje się z nią za pomocą video rozmów (skype) i tu pojawia się moje pytanie. Mój internet jest dość szybki 12mb ale ona ma bardzo słabe łącze nawet nie wie dokładnie jakie i ciągle zrywa nam połączenie albo ona mnie nie słyszy albo nie widzi albo ja jej albo się zacina. Czy istnieje jakiś komunikator, który nie potrzebuje bardzo dobrego dostępu do internetu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2012 Musi byc Video? Jesli wystarczy samo audio to moze skorzystajcie z teamspeaka, mumble. Trochę trudniejsze do ogarniecia niz skype ale jej wytłumaczysz co ma robić to sobie poradzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich123cz Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2012 No właśnie wolelibyśmy video:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...