Szobi01 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Witam, Od jakiegoś czasu próbuje sie uporac z problemem mojej dość kapryśnej płyty głównej, mianowicie próbowałem juz różnych sposobów jakie znalazłem w googlach ale żaden nie działa skutecznie. Start -> Zamknij -> Zamykanie Systemu -> Przycisk gaśnie ale słysze że wentylatory zasuwają. FireWire - ustawiłem pozwól na wyłaczenie tego urządzenia w celu oszczędzania energii - brak rezultatu Rejestr - Windows NT -> Winlogon parametr z 0 na 1 - brak rezultatu BIOS - ACPI - OFF Tryb After Power Loss - Power OFF nic nie pomaga a wymiana płyty głównej mija się z celem.... jak tą paskude poskromić ? - Pełna specyfikacja - Windows 7 x86 Ultimate. Płyta Główna - ASUS P5KC Procesor : Intel Dual Core x2 (3.0ghz) E8400 RAM - 2GB Grafika - Nvidia Gforce 8800 GTX Dysk Twardy (Nowy) - WD Green 500 gb (IntelIpower) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...