RokiroZ Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 Jak porównywałem z innymi CPU coolerami az tak za bardzo sie nie różniło od nich w wydajnosci lecz o te 4 dB był głośniejszy przy maksymalnych obrotach. posiadam obudowę Zalman z 11 plus i chciałbym zeby to wszystko fajnie wygladało, myslałem jeszcze o chłodzeniu cieczą ale niestety 200zł by trzeba było dołożyć do interesu. Posiadam płytę główną ASUS MAXIMUS V FORMULA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 Za ok 200 zł najlepszym wyborem jest chyba Thermalright Macho. Wygląda też w pytkę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 I po co zakładać kolejny temat? Przecież już w poprzednim przeczytałeś ode mnie to samo, co napisał Qrchak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RokiroZ Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 I po co zakładać kolejny temat? Przecież już w poprzednim przeczytałeś ode mnie to samo, co napisał Qrchak. założyłem ten temat z myślą ze ktoś może mi poleci zakup czegos innego, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...