klinsmann Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 czesc, przymierzam sie do zakupu dysku twardego. Dysk ma spełniać funkcję przechowywania plików. Raczej jestem bardziej skłonny bardziej do WD niż do Seagate ze względu na dłuższy okres gwarancji. Pojemność jaka mnie interesuje to 1TB lub więcej. Dysk wewnętrzny. Czym się różnią serie Green, Blue a Black ? Któraś z nich jest jednotalerzowa ? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 Czym się różnią serie Green, Blue a Black ? Masz przecież opisane nawet po polsku: http://wdc.com/pl/products/internal/desktop/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinsmann Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 (edytowane) nadal nie odpowiada to na pytanie odnośnie pojemność a ilość talerzy edit: czym sie rozni: WD20EARX od WD20EZRX Edytowane 11 Października 2012 przez klinsmann Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro0912 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Witam co do różnic pomiędzy modelami WD20EARX aWD20EZRX to są minimalne w transferach i poborze prądu http://www.wdc.com/wdproducts/library/SpecSheet/ENG/2879-771438.pdf 2 strona masz wszystko dokładnie porównane. Co do ilości talerzy nie jestem pewien, ale chyba nie ma jednotalerzowych dysków przy takich pojemnościach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinsmann Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 dzieki za informacje, nie moglem na to trafić, jak na magazyn nie ma sensu dopłacać... jakiej pojemnosci dyski sa obecnie jednotalerzowe, 1tb, 500gb ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro0912 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 Na magazyn chyba najlepszy WD seria green chyba, że zależy Ci na wydajności to black a największe pojemności dla jednego tależa to chyba 640gb ale nie mam pewności co do tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 Są 1tb jedno talerzowe, sam posiadam. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...