k2 Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 pewnie wiekszość z was widzalo juz takie połaczenie w sumie co sie berdzej oplaca kupic?? ten watrak czy katode UV obie rzeczy kosztuja cos ok 100zł Prosze o opini bo posiadam szybke z boku a na na samym srodku mam wiatrak 80x80?? Co proponujecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 jak dasz w to miejsce wiatrak to bedzie bardzo mocno sciecil one sa jasniejsze od katod bo swiatlo jest bardziej skupione widzialem w realu jak to smiga, wyglada bardzo ladni i naprawde MOCNO swieci to za bardzo nie nadaje sie do bocznego panelu <span style="color:red;">[ciach!]</span>a ze bedzie swiecic na MOBO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 jak dla mnie do oswieetlenia bedzie lepszy wiatrak, bo uv katoda to sobie wiele nie oswietlisz, one daja slabe swiatlo jedyne co jest fajne w niej to to, ze dzieki niej pewne elementy reaguja fajnie na swiatlo uv zobacz moja galerie mam ta uv i pare innych rzeczy ale jak za 100 to bym kupil jedna katode zwykla np. niebieska i do tego jakis swiecacy wiatraczek na diodach.... your choice.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 jak dasz w to miejsce wiatrak to bedzie bardzo mocno sciecil one sa jasniejsze od katod bo swiatlo jest bardziej skupione widzialem w realu jak to smiga, wyglada bardzo ladni i naprawde MOCNO swieci to za bardzo nie nadaje sie do bocznego panelu <font color="#FF0000">[ciach!]</font> ze bedzie swiecic na MOBO o co chodzi w ostatni zdaniu? [pieprzo_na cenzura] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 jak dasz w to miejsce wiatrak to bedzie bardzo mocno sciecil one sa jasniejsze od katod bo swiatlo jest bardziej skupione widzialem w realu jak to smiga, wyglada bardzo ladni i naprawde MOCNO swieci to za bardzo nie nadaje sie do bocznego panelu <font color="#FF0000">[ciach!]</font> ze bedzie swiecic na MOBO o co chodzi w ostatni zdaniu? [pieprzo_na cenzura] mhhhhh :) teraz to nie wiem chyba o to ze badzie mocno swiecic na mobo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...