Skocz do zawartości
Niemiec

Moja stronka

Jak podoba sie stronka?  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Jak podoba sie stronka?

• Moze byc
      10
    • Taka sobie
      19
    • Do bani
      19
    • Nie mam zdania
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Przeciez ta stronka to plagiat :? Kompletny kopiuj > wklej z Dzikie.net. [ http://dzikie.net/index.php?mode=1&cel=ocguide ] ktorego autorami sa Dziku & Misiek. Masz sie czym popisywac Niemiec, naprawde mi zaimponowales... Ciekawe czy ktorys z autorow wie o tej stronce, albo pozwolil ci to skopiowac. Moze powinnismy zapytac :?: Jesli Ci pozwolili lub jestes jednym z autorow to zwracam honor, jesli nie to jak dla mnie jestes LOLem i admini powinni ci to wpisac pod nickiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeciez ta stronka to plagiat :? Kompletny kopiuj > wklej z Dzikie.net. [ http://dzikie.net/index.php?mode=1&cel=ocguide ] ktorego autorami sa Dziku & Misiek. Masz sie czym popisywac Niemiec, naprawde mi zaimponowales... Ciekawe czy ktorys z autorow wie o tej stronce, albo pozwolil ci to skopiowac. Moze powinnismy zapytac :?: Jesli Ci pozwolili lub jestes jednym z autorow to zwracam honor, jesli nie to jak dla mnie jestes LOLem i admini powinni ci to wpisac pod nickiem.

Na dzikie nie wchodze, bo ta stronka nie jest praktycznie aktualizowana. CO do posadzenia o plagiata to stanowczo wypieram sie tego, bo tego arta znalazlem dosc dawno w sieci bez podpisu autora/ow, wiec nie mialem nawet gogo spytac o mozliwosc publikacji. a skoro jest to poradnik tych dwoch osob to zostal on zdjety z sieci do czasu uzyskania pozwolenia na publikacje poza zerwisem dzikie.net.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja tam nic nie widze... poza bannerkiem

to jak juz oceniacie: www.krzysiek.m.prv.pl

Ładna, estetyczna i dobrze dobrane kolory. To mi przypomniało, że musze popracować nad moją stroną - mam nadzieję, że sie nie obrazisz, jak użyję podobnych kolorów :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stronka ponownei jest on-line. uzyskalem zgode autorow na publikacje i jest OK. Na update graficzny przyjdzie troche poczekac, bo ostatnio mam malo czasu.

Uruchomilem tez forum, zapraszam do rejstracji i do wypowiadania sie na temat zmian jakie zrobic na forum i stronce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Merytorycznie OK, layout czytelny, design nie dla mnie- biało, brrrr

Zgadzam sie...ale zakladam ze ta strona jest dla celow edukacyjnych a w tym przypadku bylo by to wystarczajace. :D

Ciekawa jest sekcja z teoria tylko troche za krotka na moj gust. Fajnie by bylo jakbys zamiescil wiecej informacji w tej sekcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi