Klaus Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 C4 i C5 są chyba też dość istotnymi parametrami. Nie widać ich na screenie. To co widoczne, jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KorK Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 (edytowane) Zaraz dodam screena z resztą Uploaded with ImageShack.us Edytowane 17 Października 2012 przez KorK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 Raczej jest z nim wszystko ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KorK Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 No to chyba go wezmę jak jest wszystko OK,jak coś mam 6 miesięcy gwarancji Dziękuje za odp. Dobrze trafiłem,bo sprzedawca ma również tanią nagrywarkę Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 z tym że jak widzisz wyciąga on <40MB/s :) w nowym dysku miałbyś ponad 100 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Chemik16, który to dysk twardy ma transfer minimalny powyżej 100MB/s? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KorK Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 (edytowane) Dobra dysk dobry to go biorę,na pewno będzie szybszy od mojego starego ATA Edytowane 18 Października 2012 przez KorK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 (edytowane) DM003 od seagate z tym że ten maxymalny będzie miał w okolicach 80MB/s - i nie wiadomo jak po drodze. jak ma kupować za 160zł jakiegoś starego leżaka magazynowego/używany/poserwisowy z niby-6mc gwarancją to chyba lepiej dołożyć te 50zł do nówki na 2letniej gwarancji taki WD AAKX np. z tego co widze wszystkie dyski ostatnio ostro potaniały (o 1/3) - i jakoś odbyło się to bez szumu ... baa dowiedziałem się o tym z marketu - gdzie omal nie kupiłem przenośnego 1TB USB3 za 300zł :> Edytowane 18 Października 2012 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KorK Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2012 Witam,odświeżam swój temat aby nie zakładać nowego. Już mam prawie cały zestaw w domu (brakuje kości RAM). Jeśli ktoś chce wiedzieć to wybrałem ten dysk samsunga hd502hi i zmieniłem płytę główną na MSI B75MA-E33. Kupiłem do tego Windows 7 Home Premium 64-bit. I tu mam jeszcze małe pytanie. Czy warto kupić dwie kości RAM (1x4GB+1x2GB) ? Czy lepiej zostać na jednej 4GB? Ta druga byłaby tej samej firmy,te same parametry. Czy to coś spowalnia,że druga kość ma mniejszą "pojemność"? Na razie będę używał zintegrowanej karty graficznej,a ona też bierze trochę ramu, a system 64-bit wymaga 2gb. Co o tym sądzicie? Warto dopłacić te trzydzieści pare złotych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2012 (edytowane) Nie dopłacałbym, przy 4GB (nawet z używaniem zintegrowanej k. graficznej) sprzęt będzie śmigał już ok; U mnie akurat pracuje 6GB ram w 2gim PC... bo w cenie nowego celerona udało się nabyć używkę na gwarancji z 2GB ram w zestawie... A 4GB ram kostka i tak już była przygotowana do niego; Edytowane 28 Października 2012 przez serwal4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KorK Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2012 No to dobra to nie będę wydał. Dołożę do karty graficznej. Ze względu na mój zasilacz o małej mocy 350W zdecydowałem się też na kartę graficzną na chipsecie HD6670. Ale to już po świętach. Dziękuje jeszcze raz Wszystkim za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...