Ulcaster Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Jakiej firmy polecacie monitory LCD "15 + model? (niech każdy poda jednej firme a nie więcej). Oraz czy warto wybrać taki monitor ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Warto brać LCD ale taki od 2k pln w zwyż. Patrz się przy zakupie na czas reakcji(powinien być poniżej 25 ms). Najlepiej poproś aby ci gościu w sklepie odpalił jakąś gierkę na tym LCD. Z frim to polecam NEC, Eizo, SOny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulcaster Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 ale te wszystkie poniżej 2k to 15" wszystkie w góre to już 17" lub 16" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 to bierz taki w okolicach 2k bo widziałem takie w "marketach" za 1k a nawet mniej i były one <span style="color:red;">[ciach!]</span>o warte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 www.monitor.pl - warto na tą stronkę zaglądnąć. Ja osobiście polecam Samsung'a 151S - 1319zł i zajebisty obraz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe7er Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 witam. http://www.benchmark.pl/artykuly/recenzje/...2/strona-1.html - test monitorkow LCD http://www.benchmark.pl/artykuly/recenzje/...7/strona-1.html - test 17" update: http://www.benchmark.pl/artykuly/recenzje/...5/strona-1.html - test 15" sam sie przymiezam do kupna ale to dopiero po wakacjach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 W tych testach nie ma większości fajnych modeli... Ja kupiłem to co w podpisie i nie przesiadłbym się z powrotem na CRT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Poszukaj bylo bardzo duzo o monitorach LCD na forum. Ja polecam Nec'a 1560NX. Jestem jego szczesliwym posiadaczem od 2 tygodni . Jest super zero smuzenia przy grach , filmach. Dodatkowo wejscie Dvi . Noi i cena w komputroniku 1470 zl tez jest dobra jak na tej jakosci monitor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulcaster Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 a Iiyama AS4315UT lub NEC LCD1700NX-BK ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...