tazz82 Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Mianowicie rozchodzi mi sie o to ze co jakiś czas mi nie chce wystartować, mianowicvie diody na płycie pkazują że jest to RTC (reality time clock), a ją że tak powiem nie wiem do cholery co to jest i mam problem. Plis pomóżcie mnie bo juz mnie cos trafia jak mam ciągle w nim grzebać. Co to kompa to jest w nim takie cos MSI KT4V , duron 1300, 128 MB Ram , dysk twardy Maxtor 30G Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulcaster Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 a może w biosie ustaw wszystko na wartości standardowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 RTC = zegar czasu rzeczywistego ;) czyli poprostu zegarek w kompie :lol: ja stawiam na zuzyta baterie na mobo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...