Warrior Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Nareszcie już po rozdaniu świadectw :) :) :) Teraz można się cieszyć 2 miesięczną przerwą :) :) :mrgreen: To mój 100 pościk :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 A ja zakonczenie mialem w srode :) Kurde, ale te wakacje szybko leca :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Nareszcie już po rozdaniu świadectw :) :) :) Teraz można się cieszyć 2 miesięczną przerwą :) :) :mrgreen: To mój 100 pościk :mrgreen: to nie pisz wiecej bo bendziesz miał 101 postow :D :twisted: a ja zakonczenie miałem w srode i nareszcie ponad miesieczna przerwa :D hehe Kurde, ale te wakacje szybko leca :)hehe :) rzeczywiscie , juz 2-gi dzien wakacji :D hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Ja mam dzisiaj ,ale siedze przed kompem bo kompunikacja miejska strajkuje. Drugi raz już strajkują i to bez zapowiedzi. Starsi pojechli do pracy a ja utknołem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 a ja mam wakacje od końca kwietnia, teraz jeszcze tylko wstępne i zaczną się te właściwe wakacje.... 3 miesięczne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Małe pytanko. Ci co skończyli w środę zaczynają wcześniej szkołe czy normalnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 normalnie - od 1-szego wrzesnia ;) po prostu mamy dwa dni wakacji za free :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Małe pytanko. Ci co skończyli w środę zaczynają wcześniej szkołe czy normalnie ?Normalnie bo odpracowali te dzień najprawdopodobniej w ostatnią sobote. Pisze najprawdopodobniej bo tak było w większości szkół :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Jak wam sie avarcik podoba?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Jak wam sie avarcik podoba?? Proponuje diete 100 kalorii :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Własnie wróciłem z zakończenia, myślałem że się zanudze wszyscy pieprzyli jakieś bzdety o wszystkim i o niczym. Ale wreszcie koniec i teraz mage luzzzz........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 A moja baba do mnie jak mi daje swiadectwo: "A gdzie byles przez ostatnie 3 tygodnie?" Myslalem ze ją <span style="color:red;">[ciach!]</span>lne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 no ja tesz w srode skonczylem... :D ale najgorsze jest to ze za rok rok szkolny ma sie konczyc na sam koniec czerwca... :( a nie jak teraz w okolicach 20... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Jeszcze tylko dostać się do Sowińskiego i wakacje :roll:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Jak wam sie avarcik podoba?? Proponuje diete 100 kalorii :lol: :lol: chyba kilokalorii ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Jak wam sie avarcik podoba?? Proponuje diete 100 kalorii :lol: :lol: chyba kilokalorii ;) Dla tej pani to tylko 100 kalorii - chcesz aby jeszcze była większa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Ehehehe, 100 kilokalorii by wytarczyło. 100 kalorii to ja nie wiem czy jest w ziarnku cukru ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 wlasnie dopiero co wrocilem z libacji poswiadectwowej - nie obeszlo sie bez piwka ;) - zaraz ide spac , bo impreza sie szykuje wieczorkiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 W środę się skończyłą school :D nareszcie :twisted: będę miał wolne, nawet nagrodę dostałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 a ja mam wakacje od końca kwietnia, teraz jeszcze tylko wstępne i zaczną się te właściwe wakacje.... 3 miesięczne :DNo u mnie tak samo. 3 miesiace 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Aaaa :) ja dzis skonczylem :) a moze takie pytanko? kto ma czerwony pasek :lol: ? Bo ja tak :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 E tam z tym rozdaniem, ja wakacyje miałem już od 1 maja :D. W sumie to juz mi sie znudzily te wakacje, ja chce szkołe :!: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Yeah... ponad 3 miechy wakacji!!! Dla mnie sie 16.06 zaczeły :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 nooo, wreszcie 2,5 miesiaca wolnosci:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 ehhh 3 lata gimnazjum olalem rowno..... w liceum biore sie z nauke :) juz chyba trzeba! :P blah.......te wakacje beda piekne....juz to czuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 ehhh 3 lata gimnazjum olalem rowno..... w liceum biore sie z nauke :) juz chyba trzeba! :P blah.......te wakacje beda piekne....juz to czuje :) Nie trzeba, wierz mi :P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 ehhh 3 lata gimnazjum olalem rowno..... w liceum biore sie z nauke :) [...] Eee, jak szedłem do liceum to też tak myślałem :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 ehhh 3 lata gimnazjum olalem rowno..... w liceum biore sie z nauke :) [...] Eee, jak szedłem do liceum to też tak myślałem :D :D :D Ja tez :) :) :) i staram sie :) :) :) :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Taaa..... ja jak zawaliłem I semestr też obiecałem sobie że od tej pory biore się do nauki.... i jakoś mi nie wyszło :). Oceny podniosłem w góre, ale i tak olałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 ehhh 3 lata gimnazjum olalem rowno..... w liceum biore sie z nauke :) [...] Eee, jak szedłem do liceum to też tak myślałem :D :D :D Ja tez :) :) :) i staram sie :) :) :) :roll: Ba widzę, żę wszyscy się starają w LO :lol: 8) I sem. TAk olalem, ze szkodza gadać, za to na 2gim wyszedłem trochę wyżej, ale i tak z obetnic typu, w tym roku zacznię się uczyć nie wyjdzie :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...