Mycorrhiz'Al'Seven Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 (edytowane) Post zmieniłem bo sensu istnienia za wielkiego nie miał, dla przestrogi można pokazać co się dzieje jeśli ktoś komputerem się nie interesuje, nie odkurza i nie sprawdza jego stanu generalnie. Tak wygląda temperatura procesora, jeśli ktoś nie interesuje się nim przez 7 lat. Edytowane 5 Grudnia 2012 przez Mycorrhiz'Al'Seven 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 Myślę, że nie powinieneś chwalić się zakurzonym radiatorem, który zapewne nawet nie przylega do procesora. Poza tym zmień zasilacz jeżeli nadal chcesz cieszyć się tym Celeronem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 Wypadałoby posprzątać w komputerze kurz, przedmuchać sprężonym powietrzem radiatory. Wymienić pastę termoprzewodzącą pod radiatorem cpu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycorrhiz'Al'Seven Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 (edytowane) Dziękuję za odpowiedź, macie rację, należy mu się wysprzątanie porządne, w przyszłym miesiącu kupuję nową jednostkę. Do niego nie zaglądałem wcześniej zbyt wiele razy i nie szczególnie się sprawą interesowałem, wraz z myślą o nowym komputerze chciałem sprawdzić parametry tego. Zdecydowanie wcześniej powinienem się za to zabrać, aby było mu lżej. Niech to będzie przestrogą, aby następnego tak nie urządzić :P Edytowane 15 Października 2012 przez Mycorrhiz'Al'Seven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dam111111 Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 O ile te temperatury prawdziwe to odkurz radiator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycorrhiz'Al'Seven Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Pasta wymieniona, radiator odkurzony. Temp nie wchodzi powyżej 60 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...