Skocz do zawartości
Bizio

Wygladzanie krawedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,moj problem polega na tym ze od jakiegos czasu (mniej wiecej 2 lata) nie moge w wiekszosci gier uzyc wygladzania krawedzi,tzn. niby jest zaznaczona opcja itd a jednak efekt pozostaje ten sam,zadnych zmian wizualnych, czy to jesli chodzi o panel sterowania nvidia czy tez w grach takich jak splinter cell double agent,czy hitman 4. Kiedys te gry chodzily mi jak zyletki a teraz jakosc grafiki siega ponizej sredniej krajowej. ;p problem w tym ze reinstalowalem sterowniki,kilkanascie razy system itp zawsze konczylo sie to niepowodzeniem. Jedyna rzecz ktora moim zdaniem moze miec wplyw na ten problem jest system. od 3 lat mam starego xpka sp3 sciagnietego z neta,jest troszke inny pod wzgledem wizualnym niz normalny xp i zastanawiam sie czy moze miec wplyw na spadek jakosci grafiki. stery od grafy mam najnowsze,czyszcze system etc. i zadnych efektow,zostal mi chyba tylko ten system do calkowitej wymiany,co o tym sadzicie ?

moja grafa to geforce 9500 gt

3 gb ramu i takie tam bajerki

prosze o pomoc :)!

dodam ze karta ma 512 mb

• Downvote 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Jedyna rzecz ktora moim zdaniem moze miec wplyw na ten problem jest system. od 3 lat mam starego xpka sp3 sciagnietego z neta,jest troszke inny pod wzgledem wizualnym niz normalny xp i zastanawiam sie czy moze miec wplyw na spadek jakosci grafiki.

Cytat

1. Na forum nie tolerujemy lenistwa oraz piractwa i nie pomagamy takim osobom.

2. Nie chcemy słyszeć o ściąganiu komercyjnych aplikacji, serialach, crackach i warezach.

3. Jeśli masz zainstalowaną przerobioną wersję systemu (np. Windows MX7 itp), nie licz na naszą pomoc. Zainstaluj normalny system i najnowszy Service Pack do niego, dopiero wtedy możemy Ci pomóc.

1,2,3 Sądze, że łamiesz regulamin, (i to już w 1szym poście) którego podejżewam że nawet nie Czytałeś.

Edytowane przez KawaiiPantsu
  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi