Bizio Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 Witam,moj problem polega na tym ze od jakiegos czasu (mniej wiecej 2 lata) nie moge w wiekszosci gier uzyc wygladzania krawedzi,tzn. niby jest zaznaczona opcja itd a jednak efekt pozostaje ten sam,zadnych zmian wizualnych, czy to jesli chodzi o panel sterowania nvidia czy tez w grach takich jak splinter cell double agent,czy hitman 4. Kiedys te gry chodzily mi jak zyletki a teraz jakosc grafiki siega ponizej sredniej krajowej. ;p problem w tym ze reinstalowalem sterowniki,kilkanascie razy system itp zawsze konczylo sie to niepowodzeniem. Jedyna rzecz ktora moim zdaniem moze miec wplyw na ten problem jest system. od 3 lat mam starego xpka sp3 sciagnietego z neta,jest troszke inny pod wzgledem wizualnym niz normalny xp i zastanawiam sie czy moze miec wplyw na spadek jakosci grafiki. stery od grafy mam najnowsze,czyszcze system etc. i zadnych efektow,zostal mi chyba tylko ten system do calkowitej wymiany,co o tym sadzicie ? moja grafa to geforce 9500 gt 3 gb ramu i takie tam bajerki prosze o pomoc :)! dodam ze karta ma 512 mb 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KawaiiPantsu Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 (edytowane) Cytat Jedyna rzecz ktora moim zdaniem moze miec wplyw na ten problem jest system. od 3 lat mam starego xpka sp3 sciagnietego z neta,jest troszke inny pod wzgledem wizualnym niz normalny xp i zastanawiam sie czy moze miec wplyw na spadek jakosci grafiki. Cytat 1. Na forum nie tolerujemy lenistwa oraz piractwa i nie pomagamy takim osobom. 2. Nie chcemy słyszeć o ściąganiu komercyjnych aplikacji, serialach, crackach i warezach. 3. Jeśli masz zainstalowaną przerobioną wersję systemu (np. Windows MX7 itp), nie licz na naszą pomoc. Zainstaluj normalny system i najnowszy Service Pack do niego, dopiero wtedy możemy Ci pomóc. 1,2,3 Sądze, że łamiesz regulamin, (i to już w 1szym poście) którego podejżewam że nawet nie Czytałeś. Edytowane 15 Października 2012 przez KawaiiPantsu 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...