h0rnet Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 Chciałbym się dowiedzieć czy istnieje jakiś dobry darmowy program do konwersji plików MTS (z aparatu Sony HX9v) np na pliki AVI HD, MKV itd. Głównie chodzi mi o to, żeby po konwersji zachować oryginalną rozdzielczość 1920x1024. Bardzo podoba mi się "Pavtube MTS/M2TS Converter", jednak darmowa wersja zostawia znak wodny na środku filmu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 (edytowane) Chciałbym się dowiedzieć czy istnieje jakiś dobry darmowy program do konwersji plików MTS (z aparatu Sony HX9v) np na pliki AVI HD, MKV itd. Głównie chodzi mi o to, żeby po konwersji zachować oryginalną rozdzielczość 1920x1024. Bardzo podoba mi się "Pavtube MTS/M2TS Converter", jednak darmowa wersja zostawia znak wodny na środku filmu. Spróbuj Any Video Conventer darmowa wersja obługuje/konwertuje dużo formatów możesz wybierać rozdzielczość dźwięk lub zostawić oryginalny. Osobiście nie miałem z nim problemów ale wiele nie konwertowałem;) Edytowane 16 Października 2012 przez michalelo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronio89 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 RipBot264 :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h0rnet Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 (edytowane) OK dzięki za propozycje Jak wrócę z pracy to zacznę testować. edit: RipBot264 spełnił moje oczekiwania :) Edytowane 16 Października 2012 przez h0rnet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caulfield Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 Jeszcze z rozwiązań darmowych - Freemake. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...