rob_e Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 widzieliscie wczoraj film? ciekawe gdzie teraz jest bush... obronca sprawiedliwosci i wolnosci na ziemi... do iraku to ich pchało. a tu ludzie gorzej maja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Widziałem, szok - niestety w negatywnym tego słowa znaczeniu. Niestety, takich miejsc i sytaucji jest dużo więcej tylko że nikt nie podnosi głośniej tych tematów: Palestyna, była Jugosławia itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 gdyby tam było coś cennego to nasz obrońca już by zajoł ich ziemie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Można wiedzieć jaki film?? jestem nie wtajemniczony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Czeczenia - samobójstwo za zgodą świata... film ukazywał nieopublikowane dotąd materiały z wojny w czeczeni. głownie zdjecia ofiar, torturowanych itp. ogolnie masakra. i nikt nic nie mowi... to jest w zasadzie najgorsze. wszyscy począwszy na samej rosji przez unie az do usa... wszyscy udają ze nic sie nie dzieje. a do iraku i tybetu czy korei to lecą "pomagac". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Czy to byl film nakrecony przez ekipe CNN ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 echh.... widzialem juz go chyba 3 raz i za kazdym razem coraz bardziej mnie szokuje:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 choera a ja nie widziałem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Za pare minut wrzuce link gdzie znajdziecie film nakrecony przez CNN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Uwaga filmy zawieraja brutalne sceny. http://scherer.net2.nerim.net/www.kavkazce...om/video/clips/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...