venamous Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 Witam Mam problem z komputerem gdyż po aktualizacji sterowników od karty graficznej jakiś sterownik adaptera czy coś w tym stylu aktualizacja wykonana po przez Windows Update. Po czym wykonałem restart komputera po którym komputer stoi na ekranie z napisem trwa uruchamianie systemu Windows naciskam przycisk restart na obudowie i komputer uruchamia się ponownie i jest lista wybieram tryb awaryjny i ostatni plik który się załadował to Windowssystem32driversCLASSPNP. SYS Co robić?? Mój sprzęt to i7 950 3.06GHz, Gigabyte X58A OC, Gigabyte GTX 460 Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xbora Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 Odpal płytkę z W7 i przywróć system do stanu przed instalacją tego drivera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eustachymotyka Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Odpal płytkę z W7 i przywróć system do stanu przed instalacją tego drivera Mam podobny problem, ale mi to nie pomogło :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...