stacho3 Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Witam, zakupilem ten ( jak w tytule) dysk na allegro => http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13796231. Niby nie ma żadnych badów. A jednak mialem problem z założeniem partycji fdiskiem. Gdy dochodziło do zapisywania zmian w fdisku wyskakiwał komunikat : Błąd ochrony przed zapisem przy zapisie na dysk. Aha, podczas tworzenia partycji program cały czas sprawdzał spójność dysku. Podłączyłem dysk jako drugi do swego kompa i utworzyłem partycje pod windowsem w partiton magic !!! Wszystko chodzi egelancko. Mam pytanko, co mogło być przyczyną tego że w fdisku nie moglem utworzyc partycji ??? Skopany dysk :cry: ??? Prosze o pomoc !!! :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Uzywales fdisku dosowego czy linuxowego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stacho3 Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 dosowego !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stacho3 Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Prosze o pomoc !!! :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...