KODE Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 (edytowane) Chciałbym kupić komputer, który ma służyć w 99% do gier... Chciałbym poprosić was o opinie na temat tego zestawu http://allegro.pl/iv...2713003604.html Z góry dzięki Edytowane 18 Października 2012 przez KODE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 W zestawie brakuje przede wszystkim zasilacza i k. graficznej do gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwszy Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 przede wszystkim to brakuje dysku twardego ale na szczęście nie plombują zestawu!!!!11 o obudowie nie ma wzmianki oprócz zdjęcia... złożyłem na szybko prawie ten sam (kulawy) zestaw i jestem do przodu jakieś 150zł ale tak naprawdę jestem do przodu 1200, bo nie zamierzam go kupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domas Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 @pierwszy, Chciałeś poprawić kulawy zestaw ale po poprawieniu on nadal jest kulawy , źle dobrany procesor ( za mocny) ,o karcie graficzniej nie wspomne. Ja to widze na celeronie G550 , płytka b75 , zasilacz 400watt ocz lub xfx , z grafiką nie pomoge bo nie jestem na bierząco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwszy Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2012 nic nie chciałem poprawiać... chciałem pokazać, że to żadna okazja i można taniej to samo złożyć, a że to słabe jest to wiadomo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODE Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2012 Skoro ten nie jest najlepszy, to co w takim razie polecili byście do gier w cenie 1400zl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMachine Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2012 Zanim coś polecimy, sprecyzuj, co dokładnie chcesz kupić - chodzi Ci o kompletny zestaw, czyli obudowę + podzespoły (bez systemu operacyjnego i innych peryferiów), czy może jakieś części już masz (dysk twardy i napęd optyczny - o ile są na SATA - mile widziane, podobnie, jak obudowa, jeśli masz już jakąś przyzwoitą) i nie potrzebujesz ich kupować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_Culés Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 Myślę że optymalny zestaw do 1400zł uwzględniając wszystkie podzespoły: http://www.morele.net/inventory/info/Emnm0w/ Można również zaoszczędzić i podrasować zestaw,np.kupując dysk z allegro(Samsung F3 500gb,szybszy,cichszy i mniej awaryjny od tej barracudy,można dostać za około 150zł,na gwarancji do 2014r) oraz nie kupując nagrywarki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 Bardziej przyszlosciowa jest drozsza o cale 18zl plyta na B75, zestaw bedzie gotowy na przyjecie SSD, oraz i5 Ivy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODE Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 (edytowane) Chcę kupić calą jednostkę centralną . Edytowane 21 Października 2012 przez KODE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_Culés Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 (edytowane) Najtańsza propozycja na chipsecie b75 to Gigabyte GA-B75M-D3V za 224zł,więc dopłata 39zł,na tego Asusa zawsze można wrzucić i5 Sandy Bridge i dysk ssd,więc nie wiem w czym problem. Generalnie obstaje przy swoim zestawie,jak ktoś neguję to mile widziane sensowne argumenty,plus dla kogoś kto złoży lepszy zestaw Edytowane 21 Października 2012 przez Adrian_Culés Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 Tansze plyty widac tylko u mnie? http://www.morele.net/komputery/podzespoly-komputerowe/plyty-glowne-42/0,0,,,,,,p,0,8172O616962/1/#product_list Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODE Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 (edytowane) OK. Edytowane 5 Listopada 2012 przez KODE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...