ssound Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Po restarcie kompa znika mi dzwiek z kompa - plyta VIA KT133 AGPset, moge go wtedy od nowa zinstalować i jest spoko ale po kolejnym restarcie znowu nie ma tego uzadzenia. Jak go usune i dam restart do windows go wykryje (win XP) a po kolejnym restarcie znika :( :roll: Czego to moze byc wina? Robilem reinstal systemu i to nie pomaga wiec... nie wiem 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steeler Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 Po restarcie kompa znika mi dzwiek z kompa - plyta VIA KT133 AGPset, moge go wtedy od nowa zinstalować i jest spoko ale po kolejnym restarcie znowu nie ma tego uzadzenia. Jak go usune i dam restart do windows go wykryje (win XP) a po kolejnym restarcie znika :( :roll: Czego to moze byc wina? Robilem reinstal systemu i to nie pomaga wiec... nie wiem 8O U mnie dzieje sie podobnie na sprzecie ponizej. Za kazdym razem kiedy system sie zawiesi albo zle zamknie. To raczej nie ma nic wspolnego z podkrecaniem ani wyzsza magistrala, wiec nie mam pojecia... :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 ja bym przywroocil rejestr, lub zghostowal go, a jezeli nie robiles ghosta ani backupu, to reinstall windy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...