alberto56 Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 Dawno mnie nie było. Nieznaczy to że nic nie robiłem. :) Pozdro. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 Komu oddajesz cześć na tym ołtarzyku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 Śrubką i śrubokrętom. Niech żyją ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 Ale o co tu chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 A mi się podoba, takie 'na luzie'. :] A nazwa w 100% trafiona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 Weird... ale liczy się inwencja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UgliBiBagli Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2012 Trochę się boję, bo mi się podoba szatan się mną interesuje ;o 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...