rufus414 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 Witam, Mam problem gdyż wokół ikon i tekstu w przeglądarce bądź pulpicie są białe obwódki... Screenshotem się tego nie dało ująć więc niestety musiałem zrobić zdjęcie telefonem. Co mogę z tym zrobić? Dzieje się to tylko w rozdzielczości 1920x1080, W 1680x1050 jest normalnie... Monitor Samsung SyncMaster P2470HD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 A jak patrzysz na wprost monitora a nie od dołu to też ta wada występuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufus414 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 Niestety też, ale osobiście zawsze patrzę z dołu. Patrząc od góry chyba najmniej to widać ale nie ma możliwości żebym tak siedział. Chciałbym żeby to zostało jakoś naprawione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...