devil162 Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Witam panowie mój stary dysk już ma dość ( 3 bad sectory pokazal mi hd tune , w crystaldiskinfo w statusie pisze mi uwaga ) chce kupić jakiś nowy dysk ale nie mam za dużo kasy , bo 140 zł :) czy taki dysk się nada http://allegro.pl/uzywany-seagate-500gb-7200rpm-st3500630as-i2723443837.html ? Ma gwarancję jeszcze, ten user już sprzedawał dyski i wszystko jest ok z nimi plyta glowna moja Asus P5W DH DELUXE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Nada się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devil162 Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Nada się. dzieki :) jest gwarancja jeszcze przez 9 miesięcy więc mysle że dobry zakup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Ale tak przy okazji 3 sektory to jest nic. Jak będzie kilkadziesiąt i będzie rosło to wtedy będzie problem do zmartwienia. Dysk ma dużo zapasowych... Ale jednak zmiana dysku przyniesie też szybkość działania więc choćby z tego względu może być warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...