Ramir Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Problem niby banalny, ale coś mi nie działa. Mam Asus P8H61-M/LE USB3 i Intela i3 2120 grafiką jest (był) VTX3D HD 6770. Grafę ze względu na ogólną niestabilność wysłam do serwisu i na ten czas przesiąśćbym się chciał na integrę. Jak to zrobić? Podłączenie monitora pod wyjście z płyty głównej skutkuje hasłem "no signal" na monitorze. W biosie też nic nie mogę znaleźć. W instrukcji nic. W googlach żadnych konkretów. Pomóżcie plizzzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramir Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Temat do usunięcia. Już sobie poradziłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2012 To może napisz dla potomnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramir Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2012 To może napisz dla potomnych. Zainstalowałem z CD dołączonego do płyty głównej coś co się nazywa INTEL Chipset Driver i wyjście DVI z płyty głównej w cudowny sposób ożyło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...