wierch Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 Witam problem taki że wcześniej było ok czyli w windowsie było widać 6 rdzeni . Gdy w biosie zmieniłem na 4 rdzenie a później chciałem wrócić do 6 to w windowsie w Menedżer urządzeń widać 6 rdzeni tylko ze w zakładce wydajność są 4 wątki Czy musze przeinstalowac windowsa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 Nie musisz. Sprawdź czy wszystkie działają jakimś benchmarkiem. Opcji jest kilka: - zawaliłeś coś w BIOSie - "Windows" wie ile ten proc powinien mieć rdzeni i tyle wyświetla, jednak widoczność wszystkich 6 w menadżerze sugeruje, że bez problemu działa na wszystkich Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierch Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 No tak tylko nie mam kontroli nad tymi dwoma z poziomu K10stat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...