noose Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Wlasnie :P gra ktos w ta gre? jak tak, to czy nie chcielibyscie zrobic koalki Twek.pl :?: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Ja gram, koalki tweak pl nie chcialbym zrobic bo juz jestem w koalce AA. Btw. ile masz dzisiaj pz na ture ? ja 30 000 (odp oczatku gram oczywiscie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 ja gralem w tamtej erze... a w tej mi sie juz jakos nie chce ;) brak czasu i t d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Szymoon ja mowie, zeby zalozyc nowie ksiestwa i wtedy zrobic koalke :P co Ty na to :?: pz - punkty zabudowy :?: jezeli tak to 2k :P (wiem malutko) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAV Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 ja tez gram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 to dawajcie ;) ja zakladam koalke Tweak.PL ;) zgloszenia na polityke prosze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Black Minning Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 koalka jest..... zapraszam do zgloszen ;) od razu na polityke ;) potrzeba 16 ludu...... zobaczycie ze razem zbudujemy PSO :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Gralem... Jednak po pol roku ta gra sie juz znudzila. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 ja tez chce tez chce :D coprawda dopiero zaczynam ale jesli mnie przygarniecie ;) chyba ze macie juz komplet.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 :( koalka sie rozpadla :( brak chetnych :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 ja gram od poczatku pl servera i gralem na czechu w dobrych koalkach na polaku w neverwinter nights na czechu w mlo znanej kolce exile - wtedy byla swietna pozniej grala na polaku ale imp nas opuscil :) nawet ja impowalem przez chwile jednak sie rozpadla i niestety na jakims nedznym miejscu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Ja gralem w ZSO i sie nie chwale :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...