grapexs Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 witam jak zminimalizować do paska ukrytych ikon program asus smart doctor? Chodzi mi o to,że nie chce mi się za każdym razem, gdy włączam komputer go minimalizować czy wyłączać... Jak się nie da go zminimalizować, to jak go wyłączyć, oczywiście przy starcie systemu ;) i mam tam coś podkręcać jak mam kartę graf asus hdd 6770? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Prawym przyciskiem myszy na .exe tego programu i w opcji Uruchom zaznaczamy "Zminimalizowane". Możesz też to całkiem usunąć lub odpiac z autostartu. menu start -> uruchom -> msconfig.exe -> zakładka "uruchamianie" i wyłączasz programy ktorych nie chcesz przy starcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grapexs Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 tak ale nie chce mi się za każdym razem minimalizowac, a w tych progrmaach w uruchamianie nie ma tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Prawym przyciskiem myszy na .exe tego programu i w opcji Uruchom zaznaczamy "Zminimalizowane".Jeśli ten plik jest w autostarcie i ma taki parametr to będzie automatycznie przy starcie systemu zminimalizowany. W ustawieniach programu nie ma przypadkiem opcji "uruchamiaj przy starcie systemu" or something ? Podstawowe pytanie. podkrecasz przy pomocy tego programu? Jesli nie to go usun. Jesli tak to możesz zainstalować inne - msi afterburner, trixx itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grapexs Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 nie ma tam czegoś takiego jak opcja uruchom, a tam gdzie się włącza urządzenia przy starcie nie ma tego programu a i jak mogę usunąć ikonkę gg z paska zadań? da się jakoś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...