jasiekwroc Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 (edytowane) Witam od paru dni mam użycie ramu 2/4 gb gdy nie mam prawie zadnych programów włączonych, tutaj screen : Edytowane 27 Października 2012 przez jasiekwroc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 No i? Ten RAM jest zarezerwowany dla systemu, normalka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 (edytowane) Czy ja wiem czy taka normalka ja teraz z gg, skype, firefoxem mam użycie 1,75 gb ramu z 4 i wina 7 64bit. Wejdź w start - wpisz: msconfig i tam powyłączać usługi które są niepotrzebne tj np usługa jakiegoś programu która niepotrzebnie sie uruchamia na starcie i wejdź też w zakładkę rozruch i zobacz co tam jest. Jak jest okej to może i tyle sobie zarezerwował w końcu każdy ma inne aktualizacje, sterowniki itd Edytowane 27 Października 2012 przez michalelo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 w sumie to po to jest ram zeby go uzywac a nie zeby lezal odlogiem. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...