DaMeX_EX Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2012 Mam taki dysk i nagle partycja ntfs przemieniła mi się w partycję RAW. Próbowałem już wszystkich sposobów przywrócenia partycji ntfs(GParted, Partition Magic, przeformatowanie na fat32 i z powrotem, Zarządzanie dyskami) i niestety nic z tego. Oto skan z HDTune: Mam jeszcze gwarancję. Nic więcej nie da się zrobić tylko na gwarancję? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2012 A usunięcie i założenie partycji pod instalatorem win 7? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 Ewentualnie wyzerowanie dysku w MHDD załatwi sprawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaMeX_EX Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 Instalacja Windowsa na tym dysku nie powiodła się. TestDisk niby przywrócił partycję ale skopiowanie danych na nią równa się ich straceniem. Zerować nie będę, wysyłam na gwarancję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...