KujawiaQ Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 Witam chciałbym do modemu WiFi ZTE W300 ZXV10 podłączyć TP-Linka TL-WR543G który miałby za zadanie rozsiewać zasięg WiFi po domu, bo jak wiadomo to ZTE oferuje zbyt słaby zasięg. Łącze to neostrada i chciałbym aby mi ktoś napisał krok po kroku jak zrobić aby ZTE był jako tylko modem a TP-Link jako WiFi jeśli oczywiście jest możliwość połączenia tych 2 urządzeń ze sobą. Z góry dziękuje za odpowiedzi:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimasek Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 Może napisz na jakim jesteś etapie? Czy coś już zrobiłeś? Jakimi portami chcesz połączyć urządznia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KujawiaQ Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 Etap jest taki, że grzebiąc po forach wyczytałem iż warto jest połączyć modem jaki się posiada z jakimś AP, a z racji iż posiadam owy TP-Link odkopałem go z szuflady i chce to zrobić jutrzejszego dnia w taki sposób jak opisałem czyli ZTE jako modem a TP-Link jako WiFi. Nie jestem na tyle biegły w sieciach aby się połapać co z czym w ustawieniach więc skorzystałem z forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...