fraq Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 Witam, chciałbym przedstawić swój problem.. Nie wiem czy to dobry dział bo spieszie się, bo ide zaraz do pracy. Kupiłem w sobote grę F1 2011 gdy przejechałem 6 wyścigów z 1 sezonu, poprostu wyszedłem z gry. Gdy wieczorkiem wszedłem zobaczyłem ze nie ma tam zadnej opcji wczytaj ani nie odtworzyło mojego save... Później tylko przejechałem znó 2 wyścigi.. i też nie zapisało. Ktoś mógłby pomóc/? Bo chyba jestem zbyt tępy na tą gre. Szczerze prosze o pomoc :) Pozdrawiam, Kewin Oczywiście F1 2011 na PC! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekxd544 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 Załóż sobie konto offline w Game for Windows. Jak masz to nie wiem jaka jest przyczyna. Jak też nie wiesz jak zrobić konto offline to masz tu poradnik z F1 2010 przykładowy wziełem z youtube. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...