fructo Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 Jak w temacie - poszukuję dysku, na którym gromadziłbym zripowaną z płyt CD muzykę, filmy oraz zdjęcia. Kwota w jakiej chciałbym się zamknąć to 300 zł, lecz im mniej tym lepiej - wiadomo - kwota ta jest ogranicznikiem co do miejsca, nie chcę spotkać się z sytuacją, że film będzie mi rwał bo dysk jest zbyt wolny, więc pojemność nie jest aż tak ważna. Dysk większość czasu spędzać będzie na biurku więc nie zależy mi na wielkiej mobilności. USB 3.0 jak najbardziej możliwe. Co możecie polecić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 Chłopie, nie ma takiego dysku żeby był za wolny do oglądania filmów! :D Każdy spełni Twoje oczekiwania. Od siebie polecę tylko WD Passport, solidnie wykonane i estetyczne. Szkoda że cena do 300 bo od 336zł są 1TB http://www.ceneo.pl/16713517 Ale znajdziesz takie o mniejszych pojemnościach też. Choć 1TB wychodzi najbardziej ekonomicznie w stosunku do ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...