Czyzyk Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Podajcie dokladny adres ...ja jestem pare km od wawy i z miłą checia tam poszperam ...:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Moze dzis wrzuce mapke :) acha szrot jest zamkniety wiec albo trzeba miec gadane albo pare zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 potrzebuje spalone mobo zeby dobrze parownik do FC zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 RaF mnie sie wydaje ze nie znalazł być tam zadnego socketa A ;) Zauwaz ze mieszkamy w POlsce :/ Wątpie aby ktoś zostawił coś co wygląda na nową, tyle za uszkodzona płytę :) Ja nic nie zauwazyem takioego na tych zdjęciach..... :( :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 jak mnie nie wpuszcza ''normalnie '' to wbije sie wieczorem przez ogrodzenie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 bede musial sie tam wybrac, 2 stare budy.... no i popatrze tak ogolnie:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 qrde czemu w gdansku nie wpadli na to, zeby zrobic takie wysypisko :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 a moze kolo lodzi jest cos takiego . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Wszedzie sa takie miejsca tylko trzeba znalezc, firmy wywalaja tam swoj sprzet stary. Pozatym jak ma sie firme to polecam zaczac bawic sie w odbieranie roznych rzeczy z firm, przykladowo projektor z wypalona lampa mozna kupic za 100-300zl nowa lampa 1200zl. Czyzyk: Uwazaj na psy, sa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 nijak nie moge z opisu wywnioskowac jak dojechac na ten szrot, wiec jakby sie dalo ta mapke dojazdu wzucic tu byloby extra !!! moze wybierzemy sie wieksza grupa ? w tym tygodniu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Wieksza grupa to mozesz miec pewnosc ze nie wejdziesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 http://info.wsisiz.edu.pl/~zdolinsk/mapka.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 dzieki Xon :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Wieksza grupa to mozesz miec pewnosc ze nie wejdziesz :)tak myslalem :( , dzieki za mapke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...