Saimon122 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Witam serdecznie mam problem z laptopem jest on nowy nie ma miesiąca. Gry się strasznie tną scinają nawet te stare które na starym i słabym Pc odpalam. Włączyłem World of Warcraft Na Dodatku Cataclism na minimalnych mam ledwie 13FPS Włączyłem Crysis 1 to też tragedia 20fps+ i tak z innymi dodam że każda z gier była na minimalnych wymaganiach ustawiona fizyka cienie wygładzanie wszystko wylączone. Tutaj Specyfikacja Laptopa I Podzespołów hp pavilion g6-1352sw i5 2450m 2,5ghz-3,1 turbo boost Radeon Hd7450 m Zintegrowana grafika intela hd 3000 6gb ram Windows 7 64 bity Nie wiem co jest nie tak, wiem że laptop nie jest zrobiony do gry na full detalach itp no ale żeby na minimalnych nie ciągnął mało wymagających gier? prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimon122 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 jeśli ktoś zna odpowiedź prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolbi122 Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) Problem nadal nie rozwiązany? Edytowane 14 Listopada 2012 przez kolbi122 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 (edytowane) A jesteś pewien, że gry odpala Ci używając dedykowanej, a nie zintegrowanej karty? Poza tym ta grafa jest mniej więcej na poziomie Intela HD4000 także na cuda się nie nastawiaj. Edytowane 16 Listopada 2012 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimon122 Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 Nie jestem pewien na jakiej się odpala. Nie nastawiam się na cuda ale jestem pewien że sam wow powinien chodzić jako tako , gram sobie na starym pc w wowa dual core 1.8 2 gb ram i karta gs 8400gs na minimalnych 30fps+ a laptop jest wiele lepszy a na nim mam ledwie 15fps+ na minimalnych więc dziwi mnie to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...