misieeq Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 (edytowane) Witam. Noszę się z zamiarem sprzedania mojego starego PC-ta, a więc: Pentium D 805 2x2,66Ghz Radeon HD3650 AGP 512MB 2GB RAM 800Mhz Seagate 250 GB ST3250318AS Hitachi 160GB Monitor LG L1718S Zasilacz Seasonic SS500-ET 500 W Coller - Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev 2 Komputer chce kupić znajomy, nie chcę go oszukać, ale z drugiej strony nie zamierzam też być wolontariuszem i oddawać wszystkiego prawie za darmola. Potrzebuję opinii ile mogę mu krzyknąć za takie coś. Dorzucam do tego jeszcze całkiem niezłą i wygodną klawiaturkę. Czy 380 zł to nie jest zbyt dużo? Aha, komp jest zadbany, monitor bez bad pikseli, dyski bez bad sectorów, podobnie inne części nie mają żadnych uchybień. Edytowane 3 Listopada 2012 przez misieeq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezu Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 ok. 850 zł. jako iż używano to tak 750 zł Ps. ceny poszczególnych części brałem z Allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieeq Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 Nie przesadzasz czasem? Wiem, że niektóre części mimo wieku i generacji nie są tanie, ale branie wszystkiego po allegrowych cenach to chyba trochę za dużo? Ktoś się wypowie w tej kwestii? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezu Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 Ja ci podałem tylko ile to wszystko mniej więcej kosztuje. A ty sobie obniż do rozsądnych cen. np 450 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...