Skocz do zawartości
Adanai

zestaw komputerowy 4600zł

Rekomendowane odpowiedzi

To zależy dla kogo mało. Jak ktoś nie piraci, to 128gb w zupełności wystarcza. Np. u mnie win8+bf3=74gb wolnego, gry mam w wersjach elektronicznych na origin i steam, wiec mogę w każdej chwili sciągnąć i sobie tak czekają crysisy, bioshocki, może kiedyś je przejde. Na razie niema czasu, a każdą wolną minute spędzam w BF3 multi :D

Edytowane przez adamlop

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktoś nie piraci, to 128gb w zupełności wystarcza

Dołączona grafika

Hmmm, troche mnie zdziwiłeś tym twierdzeniem. Dla przykładu - jeżli ktoś zajmuje się profesjonalnie grafiką, bądź obróbką multimediów to 128GB starczy zaledwie na porządne programy. Nie wszystkim komputer służy tylko do gier i do piractwa.

Poza tym chodziło mi o to, że trzymanie plików (zdjecia itp) na SDD mija się z celem, dlatego zasugerowałem HDD

Edytowane przez Jatuzo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli najlepiej zostanie, a uważam, że ta buda jest lepsza od z9 czy z5(filtry i rewelacyjny slot na dyski na topie, w moim przypadku po prostu nieoceniony plus dla budy), szczególnie jak spróbuje przełożyć wentylator jeden z frontu na top.

Ponadto hdd i cd oraz peryferia mam już, a do 7970 nawet jakbym mógł, to nie dokladalbym bo zwyczajnie szkoda kasy(w moim wieku to już nie rodzice wykladają fundusze ;) ), a 7950 jest i tak tak mocna, że hoho i jeszcze trochę.

Edytowane przez Adanai

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję, że masz do tego porządną klawę, mysz, głośniki i słuchawki. Bo sprzęt wypasiony, ale bez porządnych peryferiów trochę lipa. Zawsze można zaoszczędzić parę stów na zestawie, żeby przeznaczyć właśnie na takie rzeczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi