klinsmann Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Cześć, Mam problem z podłączeniem jednocześnie myszki Logitech G700 oraz klawiatury MX 5000. Oba urządzenia są bezprzewodowe. Program setpoint nie widzi odbiornika od myszy G700(mysz działa) przez co nie może podłączyć klawiatury mx 5000. Macie pomysł jak na odbiorniku od myszki podłączyć oba peryferia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 O ile dobrze wiem, to odbiornik do G700 to nie Unifying, ale G-series i być może obie metody łączności nie są wzajemnie kompatybilne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinsmann Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 poczytalem o Unifying, niestety nie wspiera to coś mojej MX 5000 troche mało ergonomicznym jest trzymanie dwóch nadajników bluetooth ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...