SuChyY Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Podpis ponizej juz troche nieaktualny. Dostalem Chiefteca, chcialem poprzekladac, wlaczam kompa a tam... nic. Monitor sie wlacza ale za chwile sie wylacza... Wyjolem wiec co zdazylem wlozyc i odpalam ponownie bez obudowy... dalej nic. Poszedlem po kolege i okazalo sie ze padl procek.......... ale jest jkak nowy !! Zadnego ukruszenia, nic. Wyglada idealnie..... :evil: :( :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 smutne :cry: ale prawdziwe , szczere kondolencje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Szkoda go nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 ja tam nie rozpaczałem jak mi sie proc zepsół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Powinieneś się cieszyć że tylko procek poszedł :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Dokładnie miał tak samo mój kumpel, jeden z userów tego forum Mateoosh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 to tylko proc gorzej jakby ktos bliski zszedl :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 niech spoczywa w pokoju... to tylko proc gorzej jakby ktos bliski zszedlProcek to jak ktoś bliski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 zajebist.y topik :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Przynajmniej umarł we śnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Tiaaaaaaaa......... Niech mu GigaHerze lekkie beda :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Dokładnie miał tak samo mój kumpel, jeden z userów tego forum Mateoosh.To ja :]. Ja miałem tak z tanderberdem 1GHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 a ja z xp 1600+:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Ja mam takiego P-III 500 MHz (podobno da sie go jakoś naprawić ) aktualnie w stanie śmierci klinicznej :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Może by przykleić taki topic pamięci różnych podzespołów??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Może by przykleić taki topic pamięci różnych podzespołów???popieram :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zrob sobie wisiorek z procka, jeden kolega z formu ma joz taki, ja tez chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 NO ja mam ale jeszcze trzeba zrobić jego upgrade :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Chyba nie wiece jaka to przyjemnosc ciac mobo nozyczkami do metalu, wiercic dziury w procesorze i bic mlotkiem w cdroma. Po takim czyms bedziesz czul sie jak w niebie. U mnie w pokoju wisza (stoja) 2 dziurawe/przypalone procki, mobo poprzecinana oraz ledwie wiszacy cdrom ;))):D. Jak bede miec kiedys cyfrowke to zapodam zdjecia 8). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 no coz szkoda procka, a jeszcze bardziej szkoda twojej kasiory. u mnie od prawie roku na scianie wisi xp1800... a na mobo siedzi cpu w helmie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Przynajmniej umarł we śnie ;) I to się liczy!! :lol: :wink: W sumei to maja racje.. nei ma co sie uzalac a bardzo.. :/ Widac ze stac cie na nowy wiec spoko ! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 ... a swiatlosc wiekuista niechaj mu swieci na wieki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Przynajmniej umarł we śnie ;) I to się liczy!! :lol: :wink: W sumei to maja racje.. nei ma co sie uzalac a bardzo.. :/ Widac ze stac cie na nowy wiec spoko ! ;) Widac ? A po czym ? 8O hehe Troche mnie pocieszyliscie, pozatym w pon wysylam na gwarancje (allegro) moze mi dadza nowego bo wyglada idelanie. Dam fotki za jakies 3h. Wlasnie wrocilem z wycieczki po sklepach i mialem do wyboru: 1800DLT3C 0313 2000DUTC 0317 Posiedzialem w sklepie z 15 min na necie i nic a nic nie znalazlem o tych procach wiec wybralem 2000+ - to jest ten nowy, bez jednej warstwy. Splukalem sie doszcetnie, mialemn kupic WC... ale nie kupie - dalej CPC... a tak sie chcialem pozbyc :D No nic, spadam do domu, skladam kompa, moze nic nie zepsuje.. (odpukac) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Mam - dziala. Dam za jakis czas fotki starego procka. A nowy smiga na razie 185x12.5 - 1.625 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...