Skocz do zawartości
SuChyY

Zaloba...

Rekomendowane odpowiedzi

Podpis ponizej juz troche nieaktualny. Dostalem Chiefteca, chcialem poprzekladac, wlaczam kompa a tam... nic. Monitor sie wlacza ale za chwile sie wylacza... Wyjolem wiec co zdazylem wlozyc i odpalam ponownie bez obudowy... dalej nic. Poszedlem po kolege i okazalo sie ze padl procek.......... ale jest jkak nowy !! Zadnego ukruszenia, nic. Wyglada idealnie.....

:evil: :( :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nie wiece jaka to przyjemnosc ciac mobo nozyczkami do metalu, wiercic dziury w procesorze i bic mlotkiem w cdroma. Po takim czyms bedziesz czul sie jak w niebie. U mnie w pokoju wisza (stoja) 2 dziurawe/przypalone procki, mobo poprzecinana oraz ledwie wiszacy cdrom ;))):D. Jak bede miec kiedys cyfrowke to zapodam zdjecia 8).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przynajmniej umarł we śnie ;)

I to się liczy!! :lol: :wink:

W sumei to maja racje.. nei ma co sie uzalac a bardzo.. :/ Widac ze stac cie na nowy wiec spoko ! ;)

Widac ? A po czym ? 8O

hehe

Troche mnie pocieszyliscie, pozatym w pon wysylam na gwarancje (allegro) moze mi dadza nowego bo wyglada idelanie. Dam fotki za jakies 3h. Wlasnie wrocilem z wycieczki po sklepach i mialem do wyboru:

1800DLT3C 0313

2000DUTC 0317

Posiedzialem w sklepie z 15 min na necie i nic a nic nie znalazlem o tych procach wiec wybralem 2000+ - to jest ten nowy, bez jednej warstwy.

Splukalem sie doszcetnie, mialemn kupic WC... ale nie kupie - dalej CPC... a tak sie chcialem pozbyc :D

No nic, spadam do domu, skladam kompa, moze nic nie zepsuje.. (odpukac)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi