mikla91 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Witam serdecznie. Podzespoły jak w sygnaturce. Od dłuższego czasu miałem problemy z atikmpag.sys. Występowały one głównie w bardziej wymagających grać. Jako, że gram głównie w FIFE 13 i BF BC2 to problem rzadko występował, ewentualnie obraz zatrzymywał się na x sekund, wyświetlał się komunikat o odzyskaniu sprawności i dalej można było grać. Niestety dzisiaj podczas grania online w fife, gra mi się w połowie rozgrywki wyłączyła. Wszedłem w "podgląd zdarzeń" w panelu sterowania i taki komunikat zastałem: Sterownik ekranu amdkmdap przestał odpowiadać, ale odzyskał sprawność. - System - Provider [ Name] Display - EventID 4101 [ Qualifiers] 0 Level 3 Task 0 Keywords 0x80000000000000 - TimeCreated [ SystemTime] 2012-11-05T11:40:27.000000000Z EventRecordID 163933 Channel System Computer Michal-Komputer Security - EventData amdkmdap Sterowniki posiadam najnowsze, karta nie jest podkręcona, a temperatury k.graficznej są w normie Co radzicie, by zrobić? Przeinstalować system? Obniżyć taktowanie k.graficznej? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...