kula1241 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 (edytowane) Witam Mam takie pytanie. Jak można zdobyć prestiż w 18 wheels of steel pedal to the metal ? Z góry dziękuje za odpowiedzi. Edit: Dajcie link do farming simulator 2012 ( nie na torrenta ) bo szukałem wszędzie i nie mogę znaleść. Edytowane 5 Listopada 2012 przez kula1241 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Kończąc z sukcesem zadania, kupując nowe (albo poprawiając stare) auta, etc. Jak w każdej grze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Podstawą zdobywania prestiżu w PTTM jest wykonywanie zleceń , nie pamiętam czy stopień uszkodzeń ładunku ma wpływ na ilość przyznanego prestiżu . Także modifikując ciągnik podnosisz prestiż . Co do FS2012 - wszystko masz napisane w twoim poprzednim temacie , jak chcesz linki do warezu czy innego P2P to idź na inne forum , tutaj nie popieramy piractwa . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 http://forum.purepc....showtopic=84088 (...) Edit: Dajcie link do farming simulator 2012 ( nie na torrenta ) bo szukałem wszędzie i nie mogę znaleść. Grupa: Banned A cholera, jednak freeware Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...