_KaszpiR_ Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Szukam namiarów na jakąś firmę/osobę, która zajmuje się wycinaniem dziur w blachach grubosci okolo 1 mm Mam zamiar powiekszyc dziure na suficie oraz zrobic okno w panelu bocznym. Jakie są tego koszty? Namiary najlepiej w Warszawie w okolicach Służew/Ursynów. Chyba, że sam sobie to wytne szlifierką jak znajdę czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Niedawno rzucił mi się na oczy szyld na ul. Postępu tej firmy: http://www.ciecie-woda.com.pl/ Pewnie sam niedługo będę czegoś takiego szukał, więc zapamiętałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 KaszpiR - tnij sam, o wiele większa satysfakcja. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Hm, dylemat, bo ten zaklad do ciecia jest rzut beretem od mojego miejsca pracy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 Nie tnij sam zleć to komuś z porządnym sprzętem :) Ale to tylko moje zdanie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 Tnij wodą. Dużo kosztować nie będzie, a efekt bardzo dobry. Ceny nie znam, ale kwota wyższa niż 30zł wyda mi się przy takim drobiazgu zdzierstwem. Po szlifierce będziesz musiał takie krawędzie DIY jeszcze obrobić - podrównać pilnikiem i w razie potrzeby zasmarkać farbą. A jak się ręka omsknie, to już w ogóle... To nie czasy tweak.pl, gdzie każda rzeźba ręczna była chwalona. Masz być zadowolony z efektów, a nie patrzeć z politowaniem na jakąś niedoróbkę (o której jako autor cięcia będziesz ofc wiedział) i myśleć sobie w duchu "a mogłem mieć to idealnie wycięte". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 Hm, dora rada. Co do sufitu to mniej wiecej wiem co chce, dziura bedzie wielka ;D i musze wyczaic jakas siatke bardzo ciasna przed kurzem + jakas wieksza aby powietrze przelatywalo - sprawde na allegro. Za to na boku bedzie problem bo w zaleznosci co chce pokazac to bede musial dokladnie dobrac wielkosc okna - chyba bedzie modelowanie kartonem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 I jak, odwiedziłeś ten zakład? Bo ja się też muszę już rozejrzeć za taką usługą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ostatnio nie mam czasu na to - wiele innych rzeczy na glowie. Ale planuje jutro albo w piatek do nich zajrzec w srodku dnia i zapytac sie co i jak - jednakze bez obudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...