Gru Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Czy da się wyciągnąć z Pentium 4 2,4B Hiper Wontkowoąć? Ponoć wszystkie NORTWOODY mają to zaimplementowane. Ale tylko nowe P4 z serii C I FSB 800MHz mają ja aktywną? Tak, tak wątpię sam w to aby intel dał się robić w konie ale może jednak? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Ty masz ten procek wiec go podkręć i powiedz ile osiągnołeś, a nie pytaj sie. Pozatym Witam na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gru Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 nie moge mam problem z ciepełkiem na standardowych ustawieniach i BOX'owym radiatorem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Kiedyś było o tym głośno, ale nic z tego nie wyszło. Intel wypuścił programik do testowania "zdolności" PIV 2,4B na odblokowanie HT (mój mieł negatyny wynik). Na jakimś zagranicznym forum znalazłem wypociny kolesia (temat już wtedy miał ponad 60 stron), któremu się to udało - trzeba było łączyć któreś z nóżek, a któreś zablokować (zablokować chyba A31 - czasem tylko to wystarczało na jakiejś płycie Gigabyte'a po zmodowaniu biosu). Ogólnie to w końcy olałem. Moge podesłać ci programik na mail Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...