Shy1 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2012 Witam. Prosilbym was o zlozenie mi zestawu do 2300zl z obudowa itd. Na ktorym bede mogl nagrywac gameplaye z AC3 , BF3 itd. Zalezy mi na procesorze z odblokowanym mnoznikiem (i5 2500k/3570k), plyta glowna AsRock Z77 Extreme4. Co do karty graficznej najlepiej by byla to jakas nVidia (zalezy mi na cuda) lub HD7850. Cooler tez mile widziany ;). Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shy1 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 Lub moze byc inny wydajny zestaw z Intelem i GTXem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 Przejrzyj ceny wymienionych przez ciebie podzespołów i zobacz ile zostało ci na całą resztę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shy1 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 "Wypadlem" z obiegu skladania komputerow. Nie wiem co lepsze itd. Jak bym wiedzial nie zglaszal bym sie tutaj. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 (edytowane) W takim razie zapomnij o i5-3570K i Asrock Z77 Extreme 4, bo te dwie rzeczy przekraczają już połowę twojego budżetu. Tu masz zestaw, który powinien sprostać twoim oczekiwaniom: http://www.purepc.pl...kupowy?page=0,6 Koniecznie podkręć procesor do 4Ghz. Do tego musisz dokupić obudowę i cooler, np SilentiumPC Brutus 410 i Fera Pro Edytowane 8 Listopada 2012 przez humanoidal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shy1 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 A jezeli teraz bym kupil tylko proca, plytke, ram, grafe i zasilacz a co do reszty to zrobil bym ladne oczy do mikolaja/gwiazdki kupil dysk i obudowe, a potem w przyszlosci np. SSD, chlodzenie itd. Co do obudowy to Corsair 200R bo widzialem na internecie i wygladala ladnie z USB 3.0. Bo ze starego kompa mam obudowe i dysk. To jakiego proca, plyte, ram, zasilacz i dysk brac? A w porownaniu I5-2500K vs I5-3570K co jest lepsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alucard69 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 Jeśli zamierzasz ostro podkręcać to 2500K, jeśli tylko trochę to lepiej weź 3570K bo oferuje dobrą wydajność prosto "z pudełka". A jeśli nie zamierzasz podkręcać to weź zestaw polecany za 2900 i będziesz super zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baksju Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 Ostro podkręcać? Mam taki jak w sygnaturze i temperatury ma super, dowaliłbym więcej ale na razie nie potrzebuje. 3570K>2500K i tyle, jedyne co jest na korzyść 2500K to cena i temperatury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alucard69 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Baksju, a jakie masz chłodzenie na tym cepie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...