MANDAO Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 (edytowane) napisałem nie to co trzeba i nie tu a nie moge usunąć prosba o usunięcie tego postu Edytowane 28 Stycznia 2013 przez MANDAO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 chciałem kupić gotowe ale obeszło się bez kupowania - no chyba że masz coś na sprzedaż - ułatwi mi to może montaż kabli P.S dziś około 20 30 będą fotki z moich wypocin nad projektem Z ciekawości pytałem bo sam mam taki problem, i rozwiązałem go kupując gotowe - znaczy rozwiąże bo czekam na paczkę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANDAO Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 aaaa... ja co do mich nie byłem pewien czy długość będzie dobra - ale okazały się nawet dłuższe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 aaaa... ja co do mich nie byłem pewien czy długość będzie dobra - ale okazały się nawet dłuższe U mnie niby pasowały ale niestety nie szły tym otworem co sobie ubzdurałem, więc dokupiłem najkrótsze możliwe przedłużki czyli 30cm ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANDAO Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 jest nowy procek, padło na AMD PHENOM II X4 955 i mam do was pytanie czy pamieć Ram która nie wyidnieje na liście będzie odpowiednia? czy ta lista na stronie jest jakoś aktualizowana patrzyłem tu http://www.asrock.com/mb/overview.pl.asp?cat=Memory&Model=990FX%20Extreme3 a chciałbym coś takiego http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=113_278&products_id=47024 ogólnie chce 8 GB w 2 kosciach coś w miarę dobrego ale nie drogiego czy jest spora różnica miedzy cl8 a cl9 na takiej samej częstotliwosći np. 1600 procek - AMD PHENOM II X4 955 płyta - ASRock 990FX Extreme 3 Ram - ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANDAO Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 ram doszedł - Corsair 8GB (2x4GB) procek doszedł AMD Px4 955 ale podczas wymiany procka i zmiany węży z nieznanych mi przyczyn grafika umarła po wymianie procka, zmianie węży i zalaniu układu podłaczyłem go do monitora i zadnej reakcji (podczas zalewania i odpowietrzania po pierwszym włączeniu kompa tak jakby zapiszczało coś w karcie dziwny dzwiek odłaczyłem sprawdziłem to co mogłem i podłaczyłem do spowrotem już nie piszczało nie wiem co to może być - karta nie ruszana nie dotykana nie zachlapana płynem - czarna magia chwilowo komp chodzi na zastepczej grafice a procek ma około 40 stopni i nie wiem czy nie za dużo czasem jak myslicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANDAO Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 potrzebuje pomocy czy do tej karty będzie dobry ten blo0k HIS HD 5870 ( HD5870 ) 2G @ Eyefinity 6 Edition http://www.coolingconfigurator.com/waterblock/3831109855089 niby nie ma na liście ale chyba różni się tym ze ta ma 2gb pamięci pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 (edytowane) Jeśli masz kartę, to zdejmujesz chłodzenie i robisz jej fotkę i porównujesz z innymi modelami. http://forums.overclockers.com.au/showpost.php?p=12307279&postcount=13 Edytowane 6 Marca 2013 przez _KaszpiR_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANDAO Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 właśnie w tym problem że fizycznie jeszcze jej nie mam w rękach ale zaryzykuje bo ta i ta ma 6 wejsc oraz jest takiesame zdjęcie odnośnie spodu karty z stockowym chłodzenie dzięki śliczne za pomoc moje gtx275 - zdechło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 Czlowieku, kompletnie sie nie sugeruj zdjeciem śledzia czy tyłu karty, bo tam się nie zakłada bloku.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANDAO Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 no to .....lipa to jest taka karta i są eszcze jakieś fotki http://allegro.pl/his-hd-5870-hd5870-2g-eyefinity-6-edition-i3062553596.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 http://www.coolingconfigurator.com/newhardware Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANDAO Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 (edytowane) configurator nie uwzględnia 2 gb kart albo złe szukam/patrze nie wiem czy lista jest stara , uzupełniana na bieżąco Edytowane 6 Marca 2013 przez MANDAO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 dlatego dałem linka do new hardware compatibility request. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANDAO Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 no to chyba jeśli teraz dobrze szukam to też tam jej nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukc85 Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 Nie umiesz szukac :D http://clip2net.com/s/4HxH21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 lukc85 to jest do wersji 1GB, niekoniecznie do 2GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANDAO Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 (edytowane) czyli jak by nie było to i tak lipa, zdjęcie karty ale z neta http://media.bestofm...-Y-229894-3.jpg nie wiem czy coś pomoże porównując 1 gb a 2 gb nie widzę różnicy Edytowane 6 Marca 2013 przez MANDAO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukc85 Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 Eyefinity 6 Edition nie było 1GB a HIS to samo co referent inne malowidła na obudowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANDAO Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 czyli będzie pasować czy nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukc85 Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 powinno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANDAO Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 no to chyba się zdecyduje, bo raczej nie znajdę nic lepszego do tego bloku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANDAO Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 czasu brakuje na wszystko jednak trafiła do mnie grafika HD6970 Vertexa ale bez bloku wodnego zaczynam poszukiwania a moze ktoś coswidział albo ma na sprzedaż Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANDAO Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 czy ktos pomoże i podpowie który bedzie pasował http://www.aquatuning.pl/advanced_search_result.php?keywords=6970& np. jak patrze na foto płytek to wydaja się takie same http://www.coolingconfigurator.com/waterblock/3831109835241 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANDAO Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 ehhh już miałem zamawiać blok z kraju obok, i odziwo znalazłem w kraju blok który okazał się modelem pasującym do mojej grafiki a chodziło o rewizję karty (mam nadzieję że dobrze piszę) u mie jest rewizja V.1 w duzo bloków było do v.2 i tu był problem ale udało się, jest blok i temperatury takie w miare bo w spoczynku około 33 cpu i gpu podczas grania gpu około 45/47 a cpu 44/48 celcjusza Far Cray 3 nie miałem nic innego jakim programem moge najlepiej pomęczyć grafikę i procesor i czy wogóle jest to potrzebne jest jakiś program który monitoruje tem z całego komputera, ale zapamiętuje wyniki na z tygodnia miesiąca i ukazuje to na wykresach? oraz mam takie wrazenie że mój zasilacz jest już tak na styk ledwo ledwo a wiadomo ze lepiej zapas mieć niż żeby brakowało teraz jest Asrock 990FX Extreme3 AMD PHENOM II X4 955 Corsair 8GB (2x4GB) hd 6970 vertex zasilac corsair hx520w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) OCCT psu test stresuje procka i grafike. Na czas testu Robi tez wykresy i sam przerywa testy przy niebezpiecznych tempersturach CPU (nie wiem jak z gpu..) Co do aplikacji co robia ciagly monitoring to AIDA64, OpenHardwareMonitor, SpeedFan, ale raczej trzeb wtedy ustawic eksprt danych do pliku i np potem do excela. Ewentualnie pokombinowac np z munin-node-win32, ale to juz troche wiecej grzebania. Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez _KaszpiR_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANDAO Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 dzięki za info kombinowac raczej nie bede z munin-node-win32 - musi mi starczyc to co jest a testy na OCCT psu test - zrobie jutro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANDAO Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2013 hej czym najlepiej czyścić węże ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RavenMT Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Generalnie wszystko w ukladzie czyści się roztworem octu. Jak nie masz 5m węży w ukladzie to lepiej wymienić raz w roku niż czyścić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANDAO Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2013 dzięki za info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...