cxi300 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Zakupiłam powyższą kartę sieciową i mam problem z automatycznym logowaniem do sieci ... za każdym zarem muszę wpisywać SSID. Czy ktoś pomoże jak ustawić automatyczne logowanie po włączeniu komputera? Dzięki z góry za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimasek Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Co to za system? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cxi300 Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2012 Pentagram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 Jaki sytem operacyjny ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cxi300 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 ahahahaha no dobra cienka jestem ... winXP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...