JakubGronowice Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 (edytowane) Witam,chciałbym odświeżyć mojego kompa aby wchodziły gry typu Fifa13,Cal of Duty itp.. Komp ma już ponad 6 lat więc jest stosunkowo słaby.Wymieniałem już kartę graficzną. Mój komp: Procesor:Intel® Core™2 CPU 4400 @ 2.00GHz, 2009 MHz Ramu: 1 GB Karta Graficzna: Gigabyte GeForce GT 630 2GB Jak będą potrzebne inne informacje to napiszcie Zasilacz to jakiś ATX. A na to no do 200zł bo akurat większość oszczędności przeznaczyłem na pada i gry do xboxa. Edytowane 9 Listopada 2012 przez JakubGronowice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talibanek Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 (edytowane) wybrałeś jedna z najlepszych kart graficznych napisz jaki masz zasilacz ile chcesz możesz przeznaczyć kasy nikt nie będzie zgadywał Edytowane 9 Listopada 2012 przez talibanek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 (edytowane) Karta graficzna do wyświetlania pulpitu (czyt. do natychmiastowej wymiany) Za mało ramu na obecne gry (rozbudowa ddr2 nieopłacalna) Podaj pełną konfiguracje, łącznie z zasilaczem. Chyba jedynym rozsądnym krokiem bedzie sprzedaż tego wszystkiego na alledrogo. Jakim budżetem dysponujesz? Edytowane 9 Listopada 2012 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...