mikaelus Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Czy ktoś z forumowiczów ogląda tą imprezę na Eurosporcie? Muszę przyznać, że niby niższy rangą od MŚ czy ME, ale naprawdę mecze są ciekawe i stoją na wysokim poziomie. Jakie wasze typy? Ja stawiam na Kamerun :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Nowa Zelandia :P a tak serio to moze francuzi sie obudza :P choc bez gwaizd ligi hiszpanskiej bedzie ciezko a ja tak po cichu licze n niespodzianke w wykoniaiu turcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 BRAZIL BRAZIL BRAZIL BRAZIL niewyobrazam sobie innego zwyciezcy chociaz to co pokazali z kamerunem niezapowiada obiecujaco :/ ale przed MŚ tez niegrali zachwycajaco wiec mysle ze teraz sie tez przebudza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Ja ogladam :P Nie wszystkie mecze, ale... Kamerun the best :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...