Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. skinny500 Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2012 Wystartowałem w końcu ze swoją stroną, kierowaną głównie do osób robiących zdjęcia. Będzie się skupiała na świetle w fotografii, ale nie tylko. Opisy moich sesji zdjęciowych, schematy oświetlenia itd. Zapraszam :-). Link do strony. Opisy powyższych sesji też będą. Co tydzień nowy wpis. 14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 Chyba pobiłem wszelkie rekordy tego forum - pół miesiąca od wrzucenia tematu i zero postów, ale i odwiedzin :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 Ja zajrzałem z ciekawości oczekując fajnych fotek fajnych dziewcząt ;) a tu pusto raczej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 Chyba pobiłem wszelkie rekordy tego forum - pół miesiąca od wrzucenia tematu i zero postów, ale i odwiedzin . To może dobrze :) dlatego masz sygnaturkę w stanie nie naruszonym... (mimo, że nieregulaminowym). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2012 Mi się wydaje, że z liczeniem odwiedzin nie jest do końca tak jak powinno. Ja np. oglądnąłem Twój temat jakiś tydzień temu i nawet splusikowałem. Ale nie naliczyło tych odwiedzin... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2012 To może dobrze dlatego masz sygnaturkę w stanie nie naruszonym... (mimo, że nieregulaminowym). Klaus ma rację - skinny500 popraw swój podpis! Poza tym - wow! Pełen profesjonalizm. Czekam za kolejnymi zdjęciami ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2012 Może by tak do działu foto, hmm ? ;) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2012 Dzięki, sygnatura zmieniona na bezlinkową. MaciekCi, jak uważasz, że może być w dziale foto, to jestem jak najbardziej za :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 MaciekCi, jak uważasz, że może być w dziale foto, to jestem jak najbardziej za No jasne, przecież to wysoki poziom. :) W wolnej dłuższej chwili pokuszę się o jakąś ambitniejszą opinie. ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Przepraszam ze nie ocenie weba od strony metorycznej, wizualnej itd.... jedna modelka strasznie me mysli rozprasza 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Jest profesjonalnie, nie ma się czego uczepić. Wysoka jakość, pełny ekran, wszystko to mi się podoba. Chociaż, kiedy wejdę do flashowego portfolio, ten przycicsk HOME z lewej sugeruje powrót do strony głównej, jednak wraca się do indexu portfolio, trochę to irytuje. Bo żeby stąd powrócić do str. głównej, trzeba klikać wstecz (kilka razy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 (edytowane) A masz + za panne "Croft" Edytowane 29 Listopada 2012 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Przepraszam ze nie ocenie weba od strony metorycznej, wizualnej itd.... jedna modelka strasznie me mysli rozprasza Zgaduję, że ta z tym fajnym rowkiem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 Pani od Martini, cudo. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 Oj przez te zdjęcia nie można napisać konkretnego postu. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2012 (edytowane) To forum maniaków komputerowych, więc może zapytam też tutaj. Po zmianie odnośników na stronie na bardziej przyjazne, czyli takie jak powyższy, napisane wcześniej komentarze nie są wyświetlane (komentarze facebooka), a licznik lajków został zresetowany :/. Fb nie wykrywa, że to wciąż te same wpisy, tylko ze zmienionymi adresami. Chyba nie da się z tym nic zrobić, a nie chcę wracać do linków numerycznych. Jest jakieś rozwiązanie tego problemu (jakiś plugin do wordpressa czy coś, co będzie mówiło facebookowi że wpisy mają tylko zmienione linki)? Po wejściu na stare linki przekierowuje je od razu na nowe, ale fb sobie z tym nie radzi ;/ Edytowane 1 Grudnia 2012 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 Skoro przekierowanie działa, to olać fochy Twarzoksiążki? Jak ktoś wejdzie ze starego linka, to go i tak przekieruje tam, gdzie trzeba, a nowe osoby od razu "zalajkują" właściwy URL. Z czasem problem sam zniknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 Olałem, tylko jak ktoś coś komentował wcześniej, to mógłby pomyśleć, że usunąłem jego komentarz. Ale pod koniec każdego wpisu umieściłem krótkie info czemu zniknęły, poza tym wstawiłem je w formie grafiki i sprawa załatwiona. BTW. Od kilku minut na stronie jest nowy wpis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViaVen Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Według mnie na drugim zdjęciu modelka mało się wyróżnia, ciężko ją zobaczyć. Według mnie powinno być inaczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opis kolejnej sesji, razem z setupami oświetlenia, backstage itd. znajdziecie tutaj. Jest tam też trochę na temat tanich i bardzo lekkich lamp Powerlux VT. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XDFSQ Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2012 Gdybym był chamem napisałbym "dobre suki" widać że używasz w dużej ilości kierunkowania światła btw. numer jeden 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2013 (edytowane) Trochę się tego uzbierało, więc wrzucę najważniejsze linki: Strobing i światło błyskowe vs. ciągłe - jak kupić cały zestaw do błyskania za niewielkie pieniądze. I o tym, czy warto iść w lampy światła ciągłego. Kolory na zdjęciach. Naturalny odcień skóry- czyli trochę o tym, co dla wielu osób jest ogromnym problemem. Tomb Raider: Lara Croft po raz pierwszy - moja pierwsza sesja. O tym jak NIE robić zdjęć. Beauty dish: Magia ostrego światła - czyli o tym zacnym modyfikatorze, czemu jest taki unikatowy, co nam daje itd. W planach jest napisanie kilku tekstów, które wprowadzą osoby całkiem początkujące w temat robienia tego typu zdjęć (i ogólnie robienia zdjęć z lampami). PS. Jak ktoś jest z Gdyni albo okolic, to może go zainteresuje to, że Canon Foto Klub ściąga mnie 23 marca i będę prowadził grupowe szkolenie z pro retuszu (jest robione tak żeby i osoby początkujące ogarnęły temat). Jako że grupowe, to i cena lepsza. No i normalnie jestem na drugim końcu Polski, więc to jedyna opcja żeby wziąć udział w szkoleniu na żywo zamiast online, nie robiąc 600 kilometrów . Szczegóły tutaj. Edytowane 19 Stycznia 2013 przez skinny500 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2013 Ja bym mógł wpaść pogadać, zawsze to miło poznać kogoś z forum a w dodatku z talentem foto, w czym się lubuję. ;) Jednakowoż, nie czuję, żeby warsztaty były mi potrzebne. ;) O opinii na temat zdjęć pamiętam ! Tylko wciąż mam COŚ. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2013 Jeśli wpadnę tylko zrobić te grupowe szkolenie, to zaraz później się zwijam póki jeszcze będę miał siły na pół dnia prowadzenia samochodu . Ale jeśli zostanę na kilka dni, to bardzo chętnie, w Gdyni i okolicach nie znam nikogo . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...