Running Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 (edytowane) Witam mam maly dylemat. Obecnie posiadam Athlon II X3 435 na plycie Asus M5A78L-M/USB3 + 8gb kingostone 1600 ( 4x2) i obecnie siedze na zintegrowanej grafice, nie narzekam ponieważ komp mam tylko do filmow i www ( bez problemu odblokowuje mi sie na 4 rdzen i dziala stabilnie jednak mam go zablokowany bo poco ma brac prad jak ja tego i tak nie wykorzystam ) Okazyjnie kupilem ( 400zl ) i5 750 + plyta gigabyta P55-ud3 + 4gb ramu + zasilacz 650 w w obudowie coolr mastera jednak bez grafiki Zastanawiam sie co sobie zostawić a co sprzedać Z jednej strony na plycie mam sata 3 i usb 3.0 jak bym kupil ssd to bedzie jak znalazl i mam zintegrowana grafike Do intela albo kupie jakaś grafikę ale nie będę miał ani usb3 ani sata 3 i w sumie nie wiem co zrobić tu sa plusy i tu sa plusy Co wy byscie zrobili Pozdrawiam Aleksander Edytowane 11 Listopada 2012 przez Running Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 (edytowane) Sprzedalbym wszystko co posiadam i kupil cos bardziej energooszczednego. Moze jakis wiekszy tv do tych filmow. Edytowane 11 Listopada 2012 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Running Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 :)))) Do filmow takich z zona to mam tv 42 cale Służbowo mam lapa dell e4300 z ssd Ale wieczorem to wole kompa stacjonarnego Jednak etap gier juz mam za soba Mam 30 lat i pewne inne priorytety ale sprzedawanie wszytskiego jakos mi sie srednio podoba ( ale moze to tylko moja fanaberia ) wiec prosze konstruktywne porady bo sam nie wiem co zrobic ( zawsze zmienialem sprzet z glowa i zawsze co 2 cykle przeskoku technologicznego ale teraz sobie moge wybrac co zostawic dlatego napisalem watek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dam111111 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 x3 zostaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...