Skocz do zawartości
Running

Athlon II X3 435 czy I5 750 1156 co sobie zostawic ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam maly dylemat.

Obecnie posiadam Athlon II X3 435 na plycie Asus M5A78L-M/USB3 + 8gb kingostone 1600 ( 4x2) i obecnie siedze na zintegrowanej grafice, nie narzekam ponieważ komp mam tylko do filmow i www ( bez problemu odblokowuje mi sie na 4 rdzen i dziala stabilnie jednak mam go zablokowany bo poco ma brac prad jak ja tego i tak nie wykorzystam )

Okazyjnie kupilem ( 400zl ) i5 750 + plyta gigabyta P55-ud3 + 4gb ramu + zasilacz 650 w w obudowie coolr mastera jednak bez grafiki

Zastanawiam sie co sobie zostawić a co sprzedać

Z jednej strony na plycie mam sata 3 i usb 3.0 jak bym kupil ssd to bedzie jak znalazl i mam zintegrowana grafike

Do intela albo kupie jakaś grafikę ale nie będę miał ani usb3 ani sata 3 i w sumie nie wiem co zrobić Dołączona grafika tu sa plusy i tu sa plusy Dołączona grafika

Co wy byscie zrobili

Pozdrawiam Aleksander

Edytowane przez Running

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:)))) Do filmow takich z zona to mam tv 42 cale

Służbowo mam lapa dell e4300 z ssd

Ale wieczorem to wole kompa stacjonarnego

Jednak etap gier juz mam za soba

Mam 30 lat i pewne inne priorytety ale sprzedawanie wszytskiego jakos mi sie srednio podoba ( ale moze to tylko moja fanaberia ) wiec prosze konstruktywne porady bo sam nie wiem co zrobic ( zawsze zmienialem sprzet z glowa i zawsze co 2 cykle przeskoku technologicznego ale teraz sobie moge wybrac co zostawic dlatego napisalem watek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi