dolar444 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 (edytowane) Witma was serdecznie. przeszukałem troche google ale jako tako nic nie znalazłem pod siebie. Mam komputer stacjonarny a na nim dysk recovery i etraz pytanie opłaca sie wypalić ten obraz na płyte DVD ? Jeżeli tak to w jaki sposób ? przez jaki program ? jezli macie jakiś dobry poradnik to z checia z niego skorzystam. Dodam z ejest to wersja Windows 7 OEM. Pozdrawiam i serdecznie z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Edytowane 11 Listopada 2012 przez dolar444 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2012 Obraz mozesz utworzyc np. przy pomocy CloneZilli lub innego podobnego programu, nastepnie nagrywasz pliki obrazu na plyty i tyle. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolar444 Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2012 aha czyli ma to jednak sens zrobic kopie tego systemu z dysku recovery ? bo z tego co się orientuje wersji OEm na innym komputerze nie zainstaluje ? czyli jednym słowem płytka dla mnie jak by sie cos zadziało albo przez przypadek bym sformatował partycje recovery ? bo jezeli nic nie bede ruszał z partycja recovery to przy kolejnych formatach moge z niej stawiać system ? dobrze kobinuje ? a zapytam sie jeszcze czy na tej partycji jest sam goły system ? czy też wszystkie bajery jakie do niego dołożyli ? a i sterowników raczej an nim typowo od grafy i głónej nie bedzie tylko te podstawowe jakie daje windows 7 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2012 Kopie partycji lub nawet calego dysku warto zrobic na wypadek uszkodzenia dysku lub nadpisania mbr. System z recovery zawiera wszystkie dodatki i programy od producenta komputera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...