Kml Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 witka mam taki mały problem :? obecnie mam win xp i kiedy np przezucam film z partycji na partycje to wszystko mi tak zwalnia że nie moge nic zrobić a kiedy przyczepie drugiego dyska to już jest w ogóle tragedia :? obecnie jade na hyperionach 14 46vp6 ale na starszych było tak samo. Nie wie ktoś oco chodzi ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 A dma włączone masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 tam mam dma na hdd niemam na cdrom i rw ale to niema nic wspólnego prawda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 i mam pytanko czy <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span>ć dma w pomocniczym kanale IDe w urządzeniu głównym tam gdzie jest pio ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 i mam pytanko czy <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span>ć dma w pomocniczym kanale IDe w urządzeniu głównym tam gdzie jest pio ?? Raczej powinieneś włączyć. Zauważyłem że XP przy kopiowaniu i przenoszeniu plików wrzuca je do ramu, i te spowolnienia kompa są spowodowane brakiem ramu. Dość dziwnie się XP zachowuje. Przeniosłem 3 razy film z jednej partycji na drugą i odwrotnie i za każdym razem przy kopiowaniu użycie ramu wzrosło o ponad 100 MB(zostało 4 MB wolne). Potem zrobiłem tak jeszcze 2 razy i przy przenoszeniu użycie ramu wzrastało maksymalnie o 10 MB (około 100 MB wolne). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 no niestety włączenie dma na pomocniczy kanał nic nie dało :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...